کد خبر 1021592
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱
خبر خوش وزیر راه برای کارگران و خبرنگاران

وزیر راه از بهره‌برداری آزادراه اصفهان-شیراز تا پایان دولت دوازدهم خبر داد و گفت:‌سرعت سیر قطار در خط‌آهن سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان حداقل ۳۰۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

به گزارش مشرق، محمد اسلامی با بیان این‌که کنارگذر شرقی اصفهان اوایل تابستان 99 به بهره‌برداری می‌رسد، اظهار کرد: آزادراه 220 کیلیومتری اصفهان-شیراز یکی از آزادراه‌هایی است که بیشترین تاثیر را در کوتاه کردن مسافت، کاهش زمان سفر و مدیریت مصرف سوخت دارد و تا قبل از پایان دولت به افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به این‌که این زنجیره یک قطعه باقی‌مانده خواهد داشت که از ایزدخواست به سمت کنارگذر شرقی امتداد دارد، ادامه داد: این قطعه در زمره مواردی است که برای  احداث آن به دنبال جذب سرمایه‌گذار هستیم. با احداث این مسیر، قطعه بزرگی از کریدور آزادراهی شمال-جنوب تکمیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

اخذ مالیات از خانه‎‌های خالی قطعی شد

جزئیات سامانه پرداخت عوارض آزادراهی طبق پیمایش

تفاوت‌های طرح ملی مسکن با مسکن مهر

وی  همچنین با یادآوری این‌که ساخت خط‌آهن سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان با موانعی مواجه شده و متوقف بود، گفت: مجددا این پروژه فعال شده و اکنون در بخش قم تا اصفهان 67 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سیستم حمل‌ونقل پرسرعت یکی از نمادهای پیشرفت هر کشور به شمار می‌رود، افزود: خط‌آهن سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان یک قطعه از کریدور شمال-جنوب ریلی پرسرعت در کشور است که سرعت سیر در آن حداقل 300 کیلومتر در ساعت خواهد بود.

اسلامی ابراز امیدواری کرد این پروژه تا 4 سال آینده به اتمام برسد.

به گزارش تسنیم، یکی از مشکلات اصلی پروژه ساخت خط‌آهن سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان به واگذاری ساخت آن در دوره وزیر مستعفی به راه‌آهن برمی‌گردد. موضوعی که باعث بروز تاخیر در ساخت این پروژه شد. 22 بهمن سال گذشته محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی گفته بود:‌ «حدود 15 روز قبل در جلسه‌ هیئت دولت این مسئله مطرح شد تا همه پروژه‌هایی که از شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل به شرکت راه‌آهن واگذار شده بود، دوباره به شرکت ساخت برگردد، معتقدیم شرکت راه‌آهن به عنوان بهره‌بردار مطرح است و اساس تاسیس شرکت ساخت و توسعه نیز برای ساخت و تکمیل پروژه‌های زیربنایی حمل ونقل بوده است.»

این‌گونه نیز شد و ساخت خط‌آهن مذکور مجددا به شرکت ساخت بازگشت داده شد، اما با توجه به این‌که اسناد مربوط به تامین مالی به نام راه‌آهن بود و مشکلاتی را در خصوص فاینانس به وجود می آورد ساخت خط آهن مذکور مجددا به راه‌آهن سپرده شد. هیئت وزیران نیز در جلسه اردیبهشت امسال به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور  مصوب کرد دستگاه اجرایی طرح خط ‌آهن سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان از  شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل به شرکت  راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تغییر  کند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
    8 2
    در ازبکستان فقیر چنین راه آهنی از تاشکند تا سمرقند ظرف ۲ سال ساخته شد ولی ما ۴۰ ساله داریم توش درجا می زنیم. بخدا فاکتورهای توسعه یک کشور همین چیزاست نه ساخت بمب و موشک
  • حمدی IR ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
    0 4
    ضمن عرض سلام جناب آقای وزیر راه پس بزرگراه میانه به میاندواب چی می شود بعد از ۲۵ سال نمی خواهید دستور اتمام را صادر کنسد حداقل پیگیر باشید تمام شود ودر دوره خودتان افتتاح و به نام خود بزنید با سپاس

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس